Popularni postovi

Topljenje cisti i neplodnost

Ciste pucaju ili se tope.Ono što se dešavalo ovih dana je veoma zanimljivo.Radi se o topljenju cisti na jajnicima,neplodnost je bila godinama prisutna.Osoba koja je sve pokušala godinama i tek sada je u drugom stanju.
Ali bila je uporna.Godinama je pokušavala na razne načine,mnoge čajeve je pila i posječivala ginekologe,ali ništa.I sada evo,rezultati dolaze.

Upornost se isplatila.Za manje od jedan mjesec terapije na prirodnoj bazi,čokoladna cista je pukla i došlo je do začeća.Veselju nije bilo kraja.
Vjerovati da je osoba u 38-oj godini života prvi put trudna.Sve je moguće i sve je u Božjim rukama.

Jedan savjet omladini je da se čuvaju prehlade i upale.Sjedenje na betonu,izlasci noću u kratkim majicama da se vidi pupak,radi mode,kupanje prije izlaska napolje,prehlade  koje se ne saniraju i sl. sve utiče,kasnije ,kod oba spola ,na plodnost.

Koga interesuju detalji ili neki savjet,može pisati na omangogle@gmail.com


tags:liječenje neplodnosti,vodene i čokoladne ciste nestaju, ciste,prirodno topljenje cisti,

16 comments:

  1. u braku sam već 3 godine,još kao djevojka imala cistu na lijevom jajniku,kad sam se udala radila sam kontrolu i gin.mi je saopćio da je cista pukla prilikom menzesa,međutim prije par mjeseci sam osjećala tup bol u predjelu jajnika i odlučila sam uraditi papa-test,imala sam upalu,a onda i cistu na desnom jajniku,Moj Gin.smatra da ciste ne utječu na plodnost žene,dok su moje menst,neredovne i ponekad obilne,često se obradujem dok mi zakasni a onda se ubrzo razočaram smeđkastim iscjedkom i kasnije obinim menzesom.Još uvijek ne gubim nadu jer imam 24 god,al se ponekad tako bojim.Šta da činim,u bolnicu mi se ne ide,jer uvijek isto,sve je ok,a ja znam da nešto nije,stomak mi se ponekad napuše kao u trudnice. Unaprijed Hvala

    ReplyDelete
  2. Nisam bas sigurna sta ocekujete od mene,A ako je savjet i preporuka kako da zatrudnite i da se rijesite ciste na prirodan nacin s travama i tinkturama na pravoj ste adresi.Imate pravo kad ste se zabrinuli i uradili pretrage bar da znate sta je uzrok svemu tome.Pošto nema nista odredjeno vama bi moglo da pomogne ljkovito bilje.Mi posjedujemo caj i tinkturu koju moraju da piju oba partnera da bi uspjeli u oplodnji.Ako se odlucite za ovaj vid lijecenja javite se na na meil:omangogle@gmail.com ili samo ostvite vaš meil koji neće biti objavljen..

    ReplyDelete
  3. Molim vas nekakav prirodan način za plodnost!Čajevi ili bilo koji ljek na prirodnoj bazi!Pokušavam zanjeti, sve je u redu ali ništa več 5 godina!unaprijed hvala!

    ReplyDelete
  4. Postoje čajevi i tinkture za plodnost oba partnera ili je možda kod vas neki problem sa zavaljenom meternicom što se uspješno rješava masažom stomaka ili je neki drugi,može se desiti da partner ima problem,možete se javiti na meil omangogle@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Htjela bih vam javiti da mi je čaj pomogao, preporučila sam ga prijateljici pa bi i ona probala. Znači, čaj za ciste na jajnicima (i za neplodnost)

    ReplyDelete
  6. Poslije 10 dana korištenja čaja manje osjećam pritisak na lijevom jajniku.Nisam išla na ultrazvuk. Pit ću malo duže vrijeme čaj pa ću onda napraviti kontrolu.javim se opet.

    ReplyDelete
  7. Selam alejkum. Prije svega da Vam se zahvalim za čaj koji ste mi poslali . Ovim putem Vam želim zahvaliti u ime moje porodice, mog muža i mene na pomoći koju ste mi pružili s čajem. Čaj sam pila 15 dana i nakon 15 dana sam dobila ciklus, danas sam išla ginekologu. Na ultrazvuku mi je sve uredu. Cista nakon tri godine nema, nisam mogla da vjerujem. Zahvaljujem prvenstveno Bogu i Vama. Čaj nastavljam da pijem i bit ću uporna. Svi su mi organi uredu, bubrezi, jetra, maternica mi je okrenuta, ali nije ništa opasno, hvala dragom Allahu dž.š. Puno Vam hvala. Želim Vam samo najbolje i da uspijete u svemu, da Vam se svaka želja ostvari. Amin.

    ReplyDelete
  8. Pozdrav,samo da se zahvalim na caju. Bila sam kod ginekologa i znatno se smanjio broj cisti i pojavila se jedno jajasce koje se razvija za opolodnju. Iskreno se nadam da ce sve biti kako treba. Veliko hvala!

    ReplyDelete
  9. upravo sam pročitala vaš tekst na temu neplodnost,pa vas molim da mi malo više pojasnite o tim cajevima i tinkturama koje pravite i kako doci do njih.Jos da napomenem da sam juce bila na giinekološkom pregledu i ustanovljeno mi je da imam tzv.čokoladnu cistu i da je to vjerovatno razlog zašto ne mogu ostat u drugom stanju,pa mi je ginekolog preporucio operaciju,mene toga strah,ja bih to radije riješila prirodnim putem,čajevima i sl.

    ReplyDelete
  10. Kako se zove taj čaj za pucanje cisti,gdje ga se može kupiti

    ReplyDelete
  11. Dok sam koristila caj mogu reći da sam se osjecala bolje i da mi je godilo u svakom pogledu...I.K.

    ReplyDelete
  12. Čaj je poklon od babe,pa je poslije smrti babe čaj od milja nazvan Babin čaj.Kada bi babu pitali,od čega je ovaj čaj?Baba bi svaki put rekla :"E moja djeco,prije lijek bio već vi saznali."

    ReplyDelete
  13. Imala sam mnogo cisti u dojkama,doktor se iznenadio kada je vidio da nema nijedne ciste.Priroda se svemoćna,ovim putem vam se zahvaljujem super ste.

    ReplyDelete
  14. Ja sam A.A. i već sam narucivala caj za ciste (babin caj), imala sam policisticne jajnike, da dobro ste procitali imala. Sve ciste su nestale, doktor kaze da nemoze vjerovati. Nisam pila nikakve tablete samo Vas caj i tinkturu.Ja sam pričala prijateljici o caju pa zeli da proba.

    ReplyDelete
  15. poruke slati na omangogle@gmail.com

    ReplyDelete
  16. U sadržaju teksta u dnu je meiol na koji možete kontaktirati autora,lp

    ReplyDelete