Popularni postovi

Čaj za bakterije

Bakterije napadaju i spermatozoide.Jedan se čovjek obratio ljekaru meilom zbog problema ali ljekar mu nije odgovorio,kako se sve završilo ili kako bi se moglo završiti,da vidimo o čemu se tu radi:
Pacijent je naveo:"lijecim se od upale mokracnih kanala vec 9 mjeseci .. dobio sam razne antibiotike i dok god pijem antibiotik meni je dobro cim prestanem meni opet simptomi pocnu .. a simptomi su ucestalo pecenje i previse žut urin…kada bi god radio nalaze mokrace i ultra zvuk sve je uredno bilo .. promijenio sam 4 urologa dok nisam nasao jednog koji mi je predlozio da uradim spermokulturu i nalaz je pokazao (Staphylococcus aureus u velikom broju).. i sad sam dobio terapiju ciprofloxacina 28 dana da pijem.. i proslo je 15 dana ja neosjetim nikakvo poboljsanje … sta da radim doktore imate li kakav prijedlog."
Problem je imao moj poznanik slično ili isto ne znam riješio je ovo nekim čajem kupljenim kod travara.

Čaj je za čišćenje organizma i najviše služi ženama kod neplodnosti ali pokazalo se da i muškima može pomoći,dobro je nekada od žene ukrasti neki čaj za žene i popiti.Malo šale ali i zbilje.Može se ovaj čaj nabaviti pa ako pomogne dobro i jest.

tags:bakterije,Staphylococcus aureus,spermatozoidi,mokraćni kanali,upala,čaj,

No comments:

Post a Comment