Popularni postovi

Ciste su nestale

Ciste nestaju prilikom prirodnog liječenja.Narodni lijek može pomoći kod nestajanja cisti to jest topljenja ili pucanja cisti.Primjer jedne osobe koja je imala u dojkama ciste nestale su ali ne tako brzo tek za godinu dana ali su nestale.Pila je čaj i tinkturu po savjetu svog travara.Već za mjesec dana je bila zadovoljna jer bolovi su nestali,zatim povremeno je išla na kontrole kod ljekara i vidilo se da se ciste smanjuju.Tako je nakon godinu dana ljekar rekao da je ovo nevjerovatno pa cisti više nema.


Ali ciste nestaju i bilo gdje drugo da su.
Cista u koljenu je nestala,cista na jajniku je nestala,te policistični jajnici su nestali sada je sve ok,cista na testisu je nestala i gdje sve drugo.
Ljekari većinom samo kažu radi šta si radila-io i do sada i tako dok cista ne nestane.
Travar zatim savjetuje da se ova terapija koja je sasvim prirodna i bez nuspojava pije jednom mjesečno 4-5 dana.Žene bi trebale da piju prije menzesa na 5 dana i tako će spriječiti da im se ne vrate ciste ili da se ne pojave neke nove.Neznatno malo je bilo onih koji su rekli da im nije pomogao čaj i tinktura na prirodnoj bazi i ko zna zašto nisu uspjeli.Kada pijete neke lijekove ne smije se prekidati terapija koju je ljekar propisao tako je i sa prirodnom terapijom postoje pravila koja se moraju poštovati. Lijek je u prirodi.Info:omangogle@gmail.com

tags:ciste nestaju,travar,lijek iz prirode,narodni lijek,

4 comments:

  1. kako je meni Vaš čaj pomogao, ja Vas sada preporučujem svima.Pozdrav.Emina

    ReplyDelete
  2. prošle godine sam pila čaj za ciste i veoma sam zadovoljna jer su 3 ciste veličine oraha nestale i sada je sve u redu,ovim putem vam se zahvaljujem.BB

    ReplyDelete
  3. Kako doci u kontskt s travarom odgovornim za izljecenje cisti ??

    ReplyDelete
  4. Ja imam sve preporuke za vaš čaj i tinkturu protiv cisti. Pre par godina je koristila moja sestra i pomoglo joj je .Ja imam cistu na desnom jajniku velicne 4.6 koja je mešovite strukture, vodena ali na samom dnu ima neki talog.

    ReplyDelete