Popularni postovi

Neplodnost:Trudnica u četrdesetim?Trudnica u ranim četrdestim godinama?Može li to biti?naravno da može,ali da Neplodna žena postane plodna....
Prije nekoliko mjeseci jedna gospođa je imala probleme veoma česte za njene godine.Menopauze i sl. pojave koje prate žene u dobi iznad četrdeset god.Gospođa je imala dodatni problem cisti na grudima.Moja preporuka korištenje čaja i tinkture da bi što prije riješila problem je urodila plodom.Gospođa je dva mjeseca koristila prirodnu terapiju i bila zadovoljna uspjehom terapije i išla je dalje do podpunog izlječenja.Nije nikad rađala ni ostajala trudna ni ona ne zna zašto....u trećem mjesecu korištenja terapije gospođa je imala problema s izostankom menzesa i nije znala šta da radi.
Pošto nije sumnjala da bi mogla biti trudna nije o tome ni mislila ali poslije jednog mjeseca uradila je test na trudnoću. Bila je trudna više od četiri nedelje.U jednom trenutku je bila presretna u drugom zabrinuta jednostavno ne znaju ni jedno kako da se ponašaju i to prihvate...Biti roditelj prvi puta a da već imate više od četrdeset to je zaista izazov.Liječiše jedno a dobiše drugo još mnogo bolje....Neka im je sa srećom.Info meilom.


tag:neplodnost,ciste,liječenje,žena,roditelj

No comments:

Post a Comment