Popularni postovi

Sve je u redu ,ali sam i dalje neplodna

Neplodna sam a sve mi je u redu?Mnoge su žene ovu rečenicu izgovorile,a i mnoge su od ginekologa saznale da im je sve u redu ali i sam ginekolog ne zna zašto ona ne može da bude trudna,pod uslovom da je kod muškarca sve u redu.

Što tada uraditi?U narodu potoji jedna vrsta lijeka koji se ne pije i ne jede niti se maže niti nešto drugo,osim što se maternica primakne prema izlazu tj, vrati se u svoje ležište pod uslovom da je bila zavaljena maternica ili prilijepljena za kičmu...

Ljekari i ginekolozi će reći da to nije to ili da se to ne radi ili će dati neke lijekove koji neće pomoći.Idite privatniku ginekologu i opet ćete dati velike pare i ništa.Ovo su činjenice koje žene pričaju jedna drugoj ali moraju ići i tražiti izlaz za svoj problem.Zavaljena maternica ili zalijepljena za  kičmu je veliki problem,tada je teško ženi zatrudniti.Narodno liječenje je ovom problemu prišlo brižljivo.Ima mnogo žena koje prave stomak ili namještaju maternicu,vraćaju je u njen položaj.Zašto je maternica pobjegla iz svog položaja?Pa vjerujem zbog čestih teških poslova žene i nepravilnog položaja tijela pri radu ili dizanju tereta.U razgovoru sa osobom koja je pomogla mnogim ženama sve su bile zadovoljne ,rekle su da im to nikad niko nije rekao  one stvari koje su samo one znale ili ono što se momentalno dešava u stomaku.Poslije ove masaže stomaka može se reći prirodne terapije žena je drugačija,bolje spava,nema bolne seksualne odnose tako da tek počinje da otkriva ljepote u seksu a dobiva i bebu.

Uslov je da ne radi ništa teško poslije ove terapije i ako treba da ponovi terapiju,ako je maternica bila podaleko.Zbog ovog problema zavaljene maternice ili zalijepljene za kičmu žene znaju boliti ledja,želudac,čini ih nervoznim itd.Poslije ove terapije sve je drugačije.
Kako kaže ona majka koja pravi stomake:" tek će se ova žena sada urahatit".Ovim načinom se sazna i za druge organe u stomaku,u kakvom su stanju itd.Medicina je protiv ove vrste liječenja neplodnosti ,bolesti želuca i td., nikad ni neće biti za,samo će  žene izmedju sebe pričati kako su sretne,šteta je da i druge ne saznaju za to ,nema operacije,lijekova samo štimanje koje je potpuno bezbolno poslije čega žena bude kao nova...

tags:neplodnost, pčrirodno liječenje,

4 comments:

  1. Nisam znala da se takva maternica može ispraviti masažom...da li je postupak bolan?
    papa test

    ReplyDelete
  2. Pozdrav,

    Da li ima neka preporuka ili kontakt telefon? Zelim da uradim ovaj zahvat ali me zanima tko to radi, ima li neko kontakt u BiH?

    ReplyDelete
  3. Ovaj postupak mislim da mnoge žene znaju uraditi ali se o tome ne priča u javnosti.Znam da je djelotvorno.

    ReplyDelete
  4. Ovaj postupak nije bolan a ima mnogo žena u BiH koje to prave samo na različite načine.ovaj način je masaža i nije bolan te ne veže se oko pasa ništa.Samo se poslije tretmana ne smije ništa teško dizati.Ko želi probati ovaj tretman može se javiti na moj mail ili ovako porukom da ostavi svoj mail koji neće biti objavljen,rado ću pomoći..

    ReplyDelete