Popularni postovi

Energetski napitci – muškima škode

U današnje vrijeme sve je više mladih muškaraca sa problemom erekcije. Kafa, alkohol, cigarete i način života odmažu mališanu da se digne kada treba. Ipak sve od navedenog ne šteti toliko, kao energetski napitci.

Kofein je poznat kao neprijatelj erekcije. U malim količinama ne šteti, ali u ovakvim pićima, količina kofeina je dvostruka, ako ne i veća nego u običnoj kafi. Ali nitko ne upozorava na taj problem, iako je i više nego očit. 


Kofein sam po sebi ne može toliko naštetiti vašem mališanu, ali u kombinaciji sa hrpom šećera vaš ponos bi mogao vječno gledati prema dole. 


Što je najgore, želja za seksom može totalno splasnuti, kažu znanstvenici. Naravno do toga dolazi ako svakodnevno posežete za energijom u obliku pića.

Osim svega navedenog, pića ove vrste sadrže još par trikova sa kojima mogu oštetiti organizam. Najčešći problemi vezani su za visoki krvni tlak, probleme sa bubrezima, bubrežni kamenac, truljenje zubi i ovisnost. 

Naravno, još je mnogo problema koji se mogu dogoditi konzumiranjem velikih količina energetskih napitaka.

U zadnje vrijeme se često ovakvi napitci piju u kombinaciji sa alkoholom. To je još jedan način da svoga mališana pošaljete na spavanje. ali to čak i ne bi bio najgori scenarij jer kombinacija ovih sastojaka može dovesti i do srčanih problema, pa čak i zatajenja rada srca.

Alkohol sam po sebi, baca nas u neku depresiju, dok energetska pića sadrže tvari koje podižu raspoloženje. To mozgu šalje dvojake signale te može doći do izrazitih problema.

Bilo kako bilo, energetska pića ne daju krila, čak ih i krešu, te ih treba zaobilaziti u širokom luku.


tags:Energetski napitci – muškarci da izbjegavaju,impotencija,liječenje impotentnosti,Energetski napitci – muškarci 

No comments:

Post a Comment