Popularni postovi

Problemi kod muškaraca

Problemi kod muškaraca:Ukratko nekoliko savjeta za ovaj problem:


Savjeti kako riješiti problem:Erekcija je veliki stres za muško tijelo jer krv i hormoni troše mnogo hranjivih tvari. Dakle, dobra prehrana je ključna za one koji se nadaju učestalom seksu. 


Ugljikohidrati, koji su osnova za dobivanje energije, apsolutno su najvažniji dio prehrane. Važno je konzumirati cink, i to po mogućnosti svakodnevno, jer je cink vitalan za proizvodnju testosterona, tekućine u sjemenovodu i spermija. Cink možemo naći u jetricama, morskim plodovima, grašku i grahu, a možete uzeti i vitaminske nadomjeske koji sadrže cink.

Izbjegavajte hranu bogatu mastima prije seksa. Višak masti smanjuje razinu testosterona u tijelu, slabi libido i otežava ejakulaciju. Usto, nezdrava hrana otežava cirkulaciju i time samu erekciju. Ako s izabranicom idete na večeru, nemojte počistiti tri tanjura i popiti nekoliko čaša vina ili piva jer se nakon toga nećete proslaviti u krevetu. Jedite bar jedan sat prije seksa kako biste stigli probaviti hranu.

-Lijekovi za depresiju i socijalne fobije negativno utječu na erekciju. Ukoliko uzimate ove lijekove, posavjetujte se s liječnikom i vidite uzimate li prevelike doze. Istražite načine na koje možete pobijediti bolest i ujedno imati dobar seksualni život.

-Da bi seks duže trajao, čuvajte snagu jer ćete se u protivnom ste izgubili bitku Za dugotrajnu erekciju potrebna vam je snaga.

-Ljubavne poze gdje je muškarac na vrhu, kao npr. misionarski položaj ili straga, omogućuju bolji protok krvi, veću i čvršću erekciju. To je jednostavno stvar gravitacije. Zato nemojte započeti seks s položajem gdje je ona na vrhu jer ćete si u startu otežati posao.

-Klasični način na koji možete smanjiti osjetljivost jest kondom, koji biste u svakom slučaju trebali koristiti. Ukoliko imate dugogodišnju partnericu i ne upotrebljavate kondome, pokušajte drugim stvarima smanjiti osjetljivost. Pokušajte se fokusirati na nešto drugo. Naime, kada ste blizu vrhunca i tijelo vam govori da će ubrzo izmaknuti kontroli, probajte svrnuti misli na nešto dosadno. Trik se sastoji u tome da samo na trenutak zaboravite na užitak da biste ga zapravo produžili,ako vam to plođe za rukokm naravno.

-Radite trbušnjake jer su snažni trbušni mišići dobra potpora vašoj erekciji. Zavidna forma i dobra fizička sprema učinit će da se osjećate dobro u svom tijelu.

-Previše brige i nervoze može 'smanjiti' vaš penis. Nesreća je u tome što se nervoza obično i javlja kada se muškarci, posebno prvi put, moraju pokazati u krevetu. Ukoliko se ne osjećate ugodno u svom tijelu i intimnost vam stvara problem, mogli biste imati problema s erekcijom. Pokušajte se opustiti i uživati.

-Pušenje usporava cirkulaciju. Ako želite imati čvrstu erekciju, nužno je da krv žustro kola. Eto vam dobrog razloga za prestanak pušenja. Previše alkohola također vam neće pomoći da održite erekciju. No ako nikako ne možete prestati s ovim porocima, potrudite se barem ih malo smanjiti.

tags:problemi sa erekcijom,savjeti kod slabe erekcije,kako do jače erekcije,imam problema sa erekcijom,erekcija 

1 comment:

  1. "Nije zanimljivo ono što vam žene kažu, zanimljio je ono što prešute."

    ReplyDelete