Popularni postovi

Muška neplodnost

Neplodnost kod muškarca je sve češća pojava.Što treba svakom muškarcu za pravilnu i aktivnu spermatogenezu : - vitamin E (dnevno 400 i.u.) 

- vitamin C (dnevno 1000 mg) 
- vitamin B12 (dnevno do 300 mcg) 
- folna kiselina (dnevno do 800 mcg) 
- selen (dnevno od 100 do 800 mcg) 
- cink (dnevno 60 mg) 
- L-karnitin (2g dnevno) 
- acetil-L-karnitin (1g dnevno) 
- L-arginin (4g dnevno)


Dužim i neprekidnim konzumiranjem vitamina, minerala i aminokiselina možete popraviti vaše zdravstveno stanje,kao i raznim prirodnim lijekovima za imunitet.
Puno od ovoga se može naći i u hrani.


Uz ovo mora biti odricanja u nekim životnim navikama kao što su cigarete,pivo,kupanje u vrućim kupkama, ali i onih koje vam nisu drage, ali ih morate upražnjavati :često udisanje otrova na poslu,trošenje jakih tableta zbog drugih zdravstvenih problema,itd.


Tu se može još pisati danima,ovo je ukratko,samo da navedem da sam pročitao negdje da je potrebno imati barem 20 miliona spermića na 1 ml,ali  da i sa jednim milionom spermića u 1 ml muškarac može postati otac,navodi se da je bilo takvih slučajeva.
Zato ne gubite nadu,trud i uzpornost se uvijek isplati.tags:neplodnost kod muškarca,muška neplodnost,kako je liječiti mušku neplodnosti,

1 comment:

Anonymous said...

Pored ovih vitamina koristili smo i tinkturu i čaj jedan mjesec.Moj muž je vadio nalaze i nalazi su sada dobri ,šaljem vam ih meilom.Dr.kaže da su nalazi uredu i da on može da ima djecu.Toliko od nas lijep pozdrav

Post a Comment