Popularni postovi

Liječi neplodnost X dio



Nikad se ne zna gdje je lijek,najbolji je prirodni.Vrijedi probati.Ali samo uporni ostvare cilj. Ide sa oblogama od ilovače i to ovako.Ilovače ima u apoteci ali i u prirodi.Smiješati jednu kafenu šoljicu ilovače s malo vode ,tako dobivenu smjesu gustoće kreme,priviti u predjelu ciste(jajnika ,donjeg stomaka).Uz ilovaču može se ubaciti kašika trine(to su ostaci sijena,suhe trave).
Tada se jajovodi otvaraju ,i dolazi do čišćenja kompletnog dijela koji prekriva ilovača.
Ovo raditi noću i ne ići van ,ili danju ako nećete nigdje izlaziti(zbog nahlade i pogoršanja stanja).
Terapija traje jednu sedmicu,pa kontrola i ako bude bolje,nastavlja se terapija.Treba znati da će se osjećati bolovi u tom dijelu stomaka,jer cista mora da pukne ili da se istopi(ako su preveliki bolovi ,tada manje vremena držati ilovaču).
Uz ovo, ide čaj kunica(stolisnik),rusomača,kantarion žuti i neven cvijet ,isti dijelovi se smiješaju ,te se na pola litra vrele vode stavlja jedna supena kašika da ključa dvije minute.
Ostaviti da se ohladi 15 minuta ,procijedi i pije se umjesto vode na gutljaje.Piti 40 dana.
Ako kojim slučajem ne uspije javite se mailom.


tags:neplodnost,liječenje neplodnosti,topljenje cisti,topi ciste prirodno,prirodni lijek za ciste

2 comments:

  1. Jucer sam procitala ovaj vas blog.I odmah sam kupila macinu travu,stolisnik i neven i to pijem.Stolisnik i neven zajedno,a macinu travu pijem uz to.I htjela bih probati i ovo s ilovacom jer imam cistu na desnom jajniku,zanima me samo koliko vremenski navecer da drzim ilovacu na stomaku?
    Hvala

    ReplyDelete
  2. Ako je u navedenu svrhu potrebno je čaj praviti po pomenutom receptu,zatim ilovača se koristi topla,kada osjetite da se hladi ,ukloniti je i to mjesto namazati maslinovim uljem i priviti pamučnu krpu koja će da drži toplotu.I to je za jedan dan dovoljno.U slučaju bolova manje vremena držati ilovaču.Ako slučajno ovo ne uspije javite se opet,rješenje uvijek postoji.

    ReplyDelete