Popularni postovi

Neplodnost se može izliječiti

Neplodnost se može pobijediti prirodnim liječenjem.Čajevi,tinkture sve na prirodnoj bazi mnogima je pomoglo da pobijede naplodnost.To se može vidjeti iz narednnih primjera parova koja su imali probleme ali na kraju su ipak postali roditelji.
-Buduci da sam u ivf postupku,suprug ima los nalaz spermiograma, ja sam uvijek imala dobre nalaze a doktor zanemaruje taj pocetak endometrioze ali bi svakako radi sebe pila nesto.
-jos uvek nemam decu,imam policisticne jajnike i miom na spoljnom zidu materice.
-Muz je uradio jedan nalaz spermija koji nije bio uredan ,razlog su usporeni spermiji.Ja nemam 40 posto lijevog jajnika, mjesecnica mi je uredna.
-Imam 26 godina, imam cistu na jajniku, 6cm,vadila sam CA125 i iznosi 45, doktor mi je predlozio operaciju laserom.Još se nisam odlučila na istu...
-Zatim tu je više parova gdje kod muškarca su spori spermatozoidi,te kod žene ciste,začepljeni jajovodi,zavaljena maternica,izostanak manzesa,te parovi koji imaju dijete ali sada na mogu da imaju djece, itd.
Najiskrenije čestitke svima koji su supjeli ali i onima koji su uporni sigurno će naći rješenje.


tags:neplodnost,ljekovite trave,čaj,ciste,jajovodi,

1 comment:

Anonymous said...

Uspjela sam prirodnim putem zatrudniti.Imala sam začepljene jajovode i cistu.Ništa mi medicinsko nije pomoglo.Sve sam to rekla doktorima.SM

Post a Comment