Popularni postovi

Uvod u temu neplodnost





Na ovom blogu će biti opisano kako  i zašto je neko nepolodan i kako bi mogao postati plodan.Pa da se ne dangubi odmah idemo dalje.

Da pišem o ovoj temi natjerao me sve veći broj onih kojima treba pomoći.Parovi žele djecu,a zašto im to ne omogućiti.
Ima toliko tih savjeta ,kao i prirodnih lijekova koji su već pomogli onima koji su imali iste probleme.
U narednim postovima biti će opisani neki primjeri.
Evo kako je sve počelo.Još od 1990.g. upoznali smo jednu staru baku  koja je pomogla mnogim ženama da zatrudne ,pričali smo svakome za nju i lijek koji ima,jer smo svjedoci da priroda pomaže.Pomogli smo nekim našim poznanicima .Ali te trave ,bakine,nema u većim količinama.
Ovo pišem jer želim  da ukažem da lijek za sve ima tu negdje oko nas.
Moja porodica ovaj lijek pije počesto ,što je sve prirodno i čisti organizam od svih nečistoća.Tu su jajnici,jajovodi,ciste  pucaju,tope se i nestaju,oživljava pokretljivost spermatozoida i čisti kanale kojima prolaze do cilja,daje im snagu i povećava njihov broj,ureduje stolicu to je problem posebno kod žena,vrača raspoloženje u osobu dobiva se neki optimizam,volja i moral.Slijedeća je prednost što ne oduzima vrijeme.
U slučaju neplodnosti lijek piju oba partnera.Nadati se plodnosti ako sve ide kako treba,jer mnogi nisu seksualno aktivni, a hoće nešto.Što znači svaki drugi dan seks,i ishrana je veoma važna,alkohol umanjiti a pivo izbaciti iz upotrebe(ovo je dokazano iz iskustva nekih parova,a i medicina se s tim slaže),pušenje aktivno i pasivno smeta bar dok radite na zatrudnjivanju i druge stvari kojih se treba pridržavati. 
Parovi se mogu nadati uspjehu ,ako su mlađi,već za 15 dana,dok terapija za opne starije može trajati do 6 mjeseci.Znamo da  žene od 38 do 42 godine mogu da zatrudne,to su neke naše poznanice svjedoci.Za neplodnost su uzrok mnogi faktori ,kod svakog para drugačiji. 
Ovo smo zaključili čitajući o neplodnosti u raznim knjigama,časopisima i na internetu. Osim kod doktora lijek treba potražiti i u prirodi.


tags:neplodnost,kako se lkiječi prirodnim putem,liječenje neplodnosti,

No comments:

Post a Comment